Sambata, 15 August 2020

Un caz pozitiv și unul incert, în urma retestării personalului CA Alba-Iulia

"S-a încheiat retestarea tuturor colegilor cu rezultate inițiale negative sau incerte. Datele comunicate până acum confirmă rezultatele negative cu excepția unui singur rezultat care este incert și va fi repetat, în timp ce pentru o altă colegă, care a avut inițial rezultat incert, retestarea confirmă pozitivarea", se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Potrivit postării menționate, "după o săptămână dificilă de luptă cu COVID-19, inclusiv 2 zile de suspendare a activității pentru dezinfecție generală", la CA Iulia se va relua complet activitatea începând de luni, 6 iulie, "cu stricta respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus".

Cauzele aflate pe rolul instanței se vor desfășura conform programării, iar angajații aflați în internare sau izolare vor fi înlocuiți în activitate până la recuperarea completă, mai arată sursa citată.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Social

Alte articole din Social

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback