Joi, 26 Noiembrie 2020

FOTO Accident grav în care a fost implicat un autotren, în Bistrița-Năsăud. Trei răniți, dintre care unul foarte grav

FOTO Accident grav în care a fost implicat un autotren, în Bistrița-Năsăud. Trei răniți, dintre care unul foarte grav

Din primele informații reiese că șoferul autotrenului, care tracta o semiremorcă încărcată cu piatră spartă, a pierdut controlul volanului în timp ce circula pe drumul național 17D, pe direcția Nepos-Rebrișoara, și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat. Circulația a fost blocată aproximativ două ore.

Șoferul autotrenului are de 27 de ani și este din Feldru, iar cel au autoturismului, 18 ani. Conducătorul autoturismului și doi pasageri care se aflau cu el au fost răniți și transportați la spital.

”Echipajele de intervenție au găsit trei victime de sex masculin, în afară autoturismului, pe carosabil. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD, un tânăr de aproximativ 16 ani a fost preluat de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, iar un bărbat de aproximativ 19 ani a fost preluat de un echipaj aparținând SAJ BN.

Victima din elicopter era în stare grava, cu multiple leziuni și traumatisme și a fost transportată la un centru de trauma din Cluj Napoca, iar celelalte doua victime au fost transportate de echipajele medicale la CPU Năsăud (conștiente și cooperante), transmite realitateadebistrita.net

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Social

Alte articole din Social

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback