Joi, 26 Noiembrie 2020

”Accesul interzis” la semnele de circulație. Un bărbat este cercetat penal după ce a montat un indicator fals și… a filmat scena

”Accesul interzis” la semnele de circulație. Un bărbat este cercetat penal după ce a montat un indicator fals și… a filmat scena

Polițiștii rutieri din Ilfov s-au sesizat din oficiul miercuri, după ce au văzut postarea tânărului de 27 de ani.

În filmare se vede cum acesta a montat un indicator rutier cu semnificația ”Accesul interzis” peste un altul care interzicea accesul tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone, nemulțumit de traficul de pe strada respectivă.

”În fapt, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orelor 17:17, pe o rețea de socializare au fost postate de pe un cont, mai multe imagini live, din care rezultă faptul că un bărbat, a montat un indicator rutier cu semnificația „ Accesul interzis” peste un alt indicator rutier, cu semnificația „ Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă, acțiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanții la trafic”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Acum, tânărul este cercetat penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Social

Alte articole din Social

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback