Duminica, 29 Martie 2020

China pregătește o măsură fără precedent: se interzice consumul cărnii de câine, șarpe, broaște sau țestoase

China pregătește o măsură fără precedent: se interzice consumul cărnii de câine, șarpe, broaște sau țestoase

In contextul epidemiei de coronavirus, autoritatile din China se gandesc sa adopte o lege aspra in aceasta saptamana. Urmeaza sa fie interzis consumul de carne de caine dar si carnea de sarpe, broaste si testoase. Exista deja un prim draft al acestei legi controversate.

De ani buni de zile exista o dezbatere in China despre interzicerea consumului carnii de caine. Oficialii spera ca astfel sa imbunatateasca sanatatea alimentara a cetatenilor cu reguli stricte. Daca propunerea legislativa va fi adoptata urmeaza sa fie prima de acest gen din tara.

In China exista chiar un festiva anual Yulin Dog Meat Festival unde se mananca tot felul de preparate din carne de caine si este unul dintre cele mai controversate festivaluri din lume care a atras o multime de critici din partea activistilor. Mii de caini pot fi vazuti la festival cum sunt ucisi cu cruzime si apoi gatiti pentru a fi consumati de localnici.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Arte

Alte articole din Arte

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback