Duminica, 24 Ianuarie 2021

Demisie din PNL în Roman. Fostul primar, nemulțumit că i s-a blocat candidatura

Demisie din PNL în Roman. Fostul primar, nemulțumit că i s-a blocat candidatura

Lucian Micu a anunțat că va candida pentru primăria municipiului Roman și că va continua în politică alături de oameni care cred îl el.

”Cu mâhnire în suflet, dar cu inima curată, vă informez că astăzi mă despart de PNL. Ei nu mă (mai) vor, deși s-au strâns peste 4.000 de semnături în numele meu pentru candidatura la primărie, iar dragoste cu de-a sila nu se poate. Au fost zece ani frumoși, plini de satisfacții, dar ultimele zile au fost amare, cred că pentru mulți, dar eu am simțit din plin gustul și nodul din gât. Eu mă voi regăsi, că pierdut nu am fost niciodată, sunt o persoană flexibilă, ca trestia, mă mai îndoi și mă ridic. Îmi voi încerca norocul alături de oameni care cred în mine. Nu orbește, ci având bază în OMUL care sunt și voi rămâne. Voi candida, pentru Roman”, a scris fostul edil pe Facebook, anunță realitateadeneamt.net.

Potrivit unor surse, Lucian Micu va candida la Partidul Puterii Umaniste al lui Dan Voiculescu, un partid abia înființat în Roman, care va rupe din voturile PNL și le va duce în coșul PSD.

Trei formațiuni politice – PSD, PPU-Social Liberal și ALDE – au pus bazele unei alianțe (Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020) care va funcționa la alegerile locale de luna viitoare, pentru câștigarea Consiliului Județean Neamț.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Politica

Alte articole din Politica

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback