Luni, 21 Septembrie 2020

Raed Arafat, explicații despre rolul mass-media în nerespectarea regulilor anti-COVID-19. Care sunt jurnaliștii care l-au atacat

Raed Arafat, explicații despre rolul mass-media în nerespectarea regulilor anti-COVID-19. Care sunt jurnaliștii care l-au atacat

„Nu certăm oamenii care respectă (regulile anti-COVID-19), nu am iesit să certăm, eu nu cert, explic unde avem probleme. Cei care trebuie atentionati sunt cei care nu le respecta, cei care le respecta nu are nimeni nimic cu ei, le mulțumim. Să vedem ce s-a făcut în mass-media, rețelele de socializare cu cei care au incercat sa comunice. Atacurile impotriva lor, ma includ si pe mine, au facut ca multi oameni care puteau comunica sa se retraga. Eu sunt patit, normal ca nu e placut sa primesti amenintari. E foarte greu pentru oamenii care comunica”, a declarat Arafat.

Raed Arafat a primit un nou mesaj de amenințare cu moartea! Ce decizie a luat

Șeful DSU mai spune că o parte dintre principalii comunicatori pe tema coronavirusului, printre care este inclus și el, au fost atacați chiar de presă.

„Era medicul de la Timișoara care a inceput sa comunice, apoi dl Cercel, a fost atacat si dl Rafila, am fost atacat si eu. Dl Musta, nu au trecut 4 zile si a fost atacat de un mare jurnalist”, a explicat Arafat.

La întrebarea cine l-a atacat pe el, Arafat a replicat: „Vreți să vă pun lista? Avem 3-4 jurnalisti importanti. Vreți să vorbim de dl Cristoiu? De Tolontan? Pot sa va dau o lista cu articolele, cu toti care nu s-au oprit”.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Sanatate

Alte articole din Sanatate

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback