Miercuri, 27 Ianuarie 2021

Masca, OBLIGATORIE și în județul Cluj. Care sunt zonele în care trebuie purtată

Masca, OBLIGATORIE și în județul Cluj. Care sunt zonele în care trebuie purtată

„CJSU a decis în această seară (miercuri, 5 august - n.red.) că, începând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul judeţului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul şi gura, la întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje şi adunări cu caracter religios”, a transmis, miercuri seară, Prefectura Cluj.

Orarul de aplicabilitate a acestei măsuri este 00.00-24.00, pe toată durata stării de alertă.

„De asemenea, UAT-urile vor identifica toate spatiile de tip pieţe agroalimentare, pieţe auto, târguri de produse şi de animale, locaţii de tip bazar temporare sau permanente de pe raza UAT-urilor, pe care le vor comunica CJSU până în data de 10.08.2020, în vederea introducerii obligativităţii purtării măştii in aceste zone, după consultarea DSP”, a mai transmis prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

Până pe 5 august, în judeţul Cluj au fost raportate 1.332 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Continuarea pe realitateadecluj.net.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Sanatate

Alte articole din Sanatate

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback