Marti, 23 Ianuarie 2018

Fă-ți un contouring perfect ca al lui Kim Kardashian

Fă-ți un contouring perfect ca al lui Kim Kardashian

Kim Kardashian are mereu un machiaj impecabil, iar una dintre tehnicile sale preferate este sculptarea feței cu un produs de contouring. Iată cum să-ți evidențiezi trăsăturile în funcție de forma feței tale.

Aplicând tușe de pudră bronzantă mată sau nuanțe închise și deschise din stick-urile și paletele special create pentru contouring, îți poți subția nasul, bărbia, fruntea sau obrajii, astfel încât acea zonă a feței să nu mai fie atât de evidentă.

Citește și:

Trucuri pentru un ten luminos ca al lui Gigi Hadid

Cum să ai un păr frumos și mătăsos ca al lui Blake Lively

Riscul la contouring este să creezi niște dungi inestetice pe ten, așadar acordă suficientă atenție blending-ului până când culoarea este perfect mixată la nivelul pielii.

Fața ovală este fața perfectă, unde nu este nevoie de corecție. Faci contouring pur și simplu urmărind forma feței.

Fața rotundă – aplici contouring-ul pe tâmple, obraji și de-a lungul mandibulei. Pui lumină pe frunte, zona de sub ochi, partea superioară a pomeților, centrul bărbiei.

Fața pătrată – începem conturarea de la baza părului, continuăm la tâmple, colțurile mandibulei, pomeți. Evidențiezi centrul frunții, zona de sub ochi, doar pe partea superioară a pomeților și vârful bărbiei.

Fața în formă de inimă – nu punem umbră pe bărbie care este oricum ascuțită, conturăm tâmplele și obrajii pentru a îngusta această zonă a feței. Evidențiezi bărbia, pentru a o lăți, fruntea și zona de sub ochi, deasupra pomeților.

Fața alungită are nevoie de contouring doar pe bărbie, ca să îi reduci lungimea, nu îl folosești pe obraz pentru că o alungești și mai mult. Acolo, joacă-te cu blush-ul pe care îl aplici generos.

Paletă contouring, Face Beautifier, Astor, preț: 45 lei

Paletă contouring, Douglas, 59 lei

Paletă conturare, Pro Sculpting Face Palette, Make Up For Ever, preț: 190 lei, disponibilă Sephora

Paletă conturare și iluminare, Highlight and Contour Pro Palette, Nyx, preț: 97 lei

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta

Sursa:

Vezi si alte stiri din Moda si Frumusete

Alte articole din Moda si Frumusete

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2016 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback