Marti, 23 Ianuarie 2018

The Evil Within 2 - trailer final înainte de lansare

The Evil Within 2 - trailer final înainte de lansare

Bethesda a lansat trailer-ul final pentru The Evil Within 2 înaintea lansării jocului, programată pentru mâine, 13 octombrie 2017. Mai mult, cei de la studioul producător Tango Gameworks vă recomandă să jucaţi The Evil Within 2 cu luminile stinse, cu sunetul la maximum (sau cu o pereche bună de căşti), un accent deosebit fiind pus pe atmosfera jocului.

În The Evil Within 2, fostul detectiv Sebastian Castellanos, rămas fără nimic în viaţă, încearcă să-şi salveze fiica, pe care o credea moartă. Pentru a-şi atinge acest obiectiv, Castellanos este nevoit să-şi înfrunte din nou cele mai mari temeri.

The Evil Within 2 va fi lansat pe 13 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care plasează o precomandă pentru joc vor primi pachetul DLC The Last Chance Pack. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Articol original – The Evil Within 2 - trailer final înainte de lansare, de pe site-ul go4games.ro

Sursa:

Vezi si alte stiri din Jocuri

Alte articole din Jocuri

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2016 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback