Duminica, 21 Ianuarie 2018

StarCraft Remastered - Episode 1: Creating a Classic

StarCraft Remastered - Episode 1: Creating a Classic

Blizzard Entertainment a dat startul unei minii serii de materiale video dedicat procesului de creaţie a ediţiei Remastered a clasicului joc de strategie în timp real StarCraft. În primul episod, putem afla câteva detalii despre originile jocului, prima versiune fiind doar o variantă modificată a lui WarCraft II, cu un alt skin vizual aplicat.

StarCraft Remastered se remarcă printr-un update grafic evident, jocul urmând a putea fi rulat în rezoluţii moderne, inclusiv 4K şi widescreen. Ediţia Remastered de StarCraft va include atât campania originală a jocului, cât şi pe cea din expansion-ul Brood War, totalizând peste 50 de misiuni single player.

Secvenţele cinematice au fost remasterizate la rândul lor, urmând să fie redate la rezoluţie FullHD 1080p, în timp ce pauzele narative de la începutul său din timpul anumitor misiuni vor fi scoase în evidenţă de noi ilustraţii, realizate în stilul benzilor desenate. Nu în ultimul rând, şi componenta audio a jocului a fost retuşată, cu efecte sonore şi muzică de fidelitate înaltă.

De asemenea, StarCraft Remastered va include integrare online cu restul jocurilor de la Blizzard Entertainment, un sistem multiplayer online complet, precum şi suport de backup în cloud al salvărilor, hărţilor custom, schemelor de control sau al reluărilor. Mai mult, ediţia Remastered va fi 100% compatibilă cu versiunea deja existentă a jocului StrarCraft (disponibilă gratuit), posesorii acestora urmând să poată juca între ei sau să redea aceleaşi reluări.

StarCraft Remastered va fi lansat, în format digital, pe 14 august 2017, în versiuni pentru PC şi Mac, la un preţ echivalent cu 14,99€. Cerinţele de sistem pot fi consultate aici, iar precomenzile pot fi plasate aici.

Articol original – StarCraft Remastered - Episode 1: Creating a Classic, de pe site-ul go4games.ro

Sursa:

Vezi si alte stiri din Jocuri

Alte articole din Jocuri

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2016 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback