Vineri, 23 Februarie 2018

Q.U.B.E. 2 a primit dată de lansare

Q.U.B.E. 2 a primit dată de lansare

Studioul independent Toxic Games a anunţat data de lansare pentru Q.U.B.E. 2, continuarea puzzle-ului first person din 2011. Astfel, Q.U.B.E. 2 va fi disponibil începând cu 13 martie 2018, atât pe PC (prin intermediul Steam), cât şi pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

It's official! Q.U.B.E. 2 is coming to PC, Xbox One and Playstation 4 on March 13th.

Spread the word!#gamedev #UE4 pic.twitter.com/VV6RVzYbtW

— Q.U.B.E. 2 (@qubegame) February 12, 2018

În Q.U.B.E. 2, jucătorii vor intra în pielea arheologei Amelia Cross, rămasă fără memorie. Echipată doar cu o pereche de mănuşi speciale, aceasta trebuie să răzbata printr-un mediu străin şi ostil pentru a o găsi pe superioara sa, Emma Sutcliffe, cu care păstrează legătura prin intermediul unei convorbiri radio. Împreună, cele două trebuie să găsească o cale de a se întoarce acasă.

Deşi liniară, povestea din Q.U.B.E. 2 va fi expusă prin intermediul unei structuri semi-deschise a jocului, cele 11 capitole urmând să ofere peste 80 de puzzle-uri ce trebuie rezolvate pentru a progresa.

Q.U.B.E. 2 va fi lansat pe 13 martie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Articol original – Q.U.B.E. 2 a primit dată de lansare, de pe site-ul go4games.ro

Sursa:

Vezi si alte stiri din Jocuri

Alte articole din Jocuri

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2016 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback