Joi, 2 Iulie 2020

Am încercat să aducem lumea exterioară la interior: Suntem tot mai mult timp acasă şi cum trebuie să facem rai din ce avem, am ales cinci gadget-uri şi echipamente electroIT care pot face această perioadă mai uşor de suportat

Într-o lume ideală, am asculta muzica ce răsună discret din boxele restaurantului unde luăm cina, am lucra la PC-ul de la birou, unde toate informaţiile sunt la îndemână şi atent ordonate, am viziona cele mai noi filme la cinema, pe un ecran gigant unde personajele se văd clar ca lacrima şi am merge la şedinţa de fitness cu antrenorul personal unde am lucra fix acei muşchi care se luptă cu încăpăţânare să nu se tonifieze. Ah, şi am merge zi de zi la cafeneaua preferată unde barista ştie deja ce să prepare fără să fie nevoie să-i mai spunem. Dar acea lume ideală - reală până recent - a fost înlocuită temporar de o alta în care restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de fitness şi - nu de puţine ori - birourile sunt închise. Suntem tot mai mult timp izolaţi la domiciliu şi cum trebuie să facem rai din ce avem, am ales cinci gadget-uri şi echipamente electroIT care pot face această perioadă mai uşor de suportat. Am încercat să aducem lumea exterioară la interior.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Gadget

Alte articole din Gadget

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback