Miercuri, 27 Ianuarie 2021

Gadget

SUA vrea să schimbe toate vehiculele guvernamentale cu maşini electrice

Preşedintele Joe Biden a anunţat luni că doreşte să înlocuiască întreaga flotă de vehicule federale cu modele electrice, realizate în SUA.

Un oraş din Germania a instalat „cuiburi” în care se pot adăposti oamenii străzii

Capsulele Ulmer Nest au un aspect futurist şi pot adăposti două persoane, care vor fi protejate de vânt şi ploaie, iar instalarea lor a fost făcută înainte de cele mai...

Produsul cu care Apple vrea să înlocuiască iPhone-ul. Va fi lansat mai curând decât te așteptai

Apple pregătește un nou produs revoluționar, prima noutate absolută de la lansarea Apple Watch. Și are planuri mari pentru el, întrucât acesta ar putea chiar să înlocuiască iPhone-ul.

Philips 288E2UAE, monitor 4K pentru divertisment şi muncă de birou

Noul monitor Philips 288E2UAE (cu diagonala de 28,1 / 71,1 cm) dispune de 1,07 miliarde de culori, conectivitate USB 3.2 SuperSpeed şi un design plăcut pentru divertisment si lucrul de...

Samsung plănuieşte să înceapă în acest an producţia în masă a ecranelor OLED de 90Hz pentru laptop-uri

Ecranele OLED cu rată de refresh ridicată au ajuns pe smartphone-uri de câţiva ani, iar acum Samsung vrea să le aducă şi pe laptop-uri.

Logitech lansează o serie de dispozitive pentru videoconferinţe

Logitech lansează o serie dispozitive şi soluţii PC compatibile cu cele mai performante servicii de conferinţe video, cum ar fi Microsoft Teams şi Zoom.

O nouă companie de digitalizare a arhivelor intră pe piaţa din România

Empresa de Arquivo de Documentação SA (EAD), una dintre companiile portugheze din domeniul arhivării digitale, vine în România, prima piaţă externă în care compania îşi extinde activitatea.

Smartwatch-urile ar putea depista infectarea cu COVID-19 înainte de apariţia simptomelor

Mai multe studii ştiinţifice realizate în ultimul an au ajuns la aceeaşi concluzie: smartwatch-urile actuale pot depista COVID-19 cu suficient timp înainte pentru a ajuta la limitarea răspândirii.

CES 2021: Cele mai importante noutăţi şi tehnologii prezentate de Samsung

Samsung a fost poate cea mai ocupată companie în perioada CES 2021, anunţând lansări de televizoare, un nou telefon flagship şi noi produse electrocasnice.

Pandemia readuce Prestigio pe piața de tablete cu modele ieftine pentru școala online

Prestigio a revenit pe piața de tablete, axându-se pe modelele dedicate copiilor, în contextul cursurilor online. Încă sunt mulți elevi ce nu pot participa la școala online, prin urmare, e...

CES 2021: Ce a arătat Sony la cel mai mare show de tehnologie - drona Airpeak şi testarea maşinii Vision-S

Deşi CES a trecut anul acesta în mediul digital, Sony a ţinut să vină cu câteva concepte spectaculoase, precum drona Airpeak.

Samsung a anunţat oficial Galaxy Buds Pro, o nouă pereche de căşti true wireless. Primele impresii

Samsung a decis să schimbe din nou design-ul căştilor true wireless, venind cu ceva complet diferit faţă de Buds+ şi Buds Live, lansate anul trecut.

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra: poze, păreri și prețuri

Samsung a actualizat gama de telefoane de top pentru anul 2021 prin prezentarea oficială a noilor Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra. Samsung încearcă să “fure” startul în acest an...

CES 2021: MSI lansează o ediţie aniversară de 35 de ani a laptop-ului GE76 Raider

Cu ocazia aniversării a 35 de ani de la înfiinţare, MSI a ţinut evenimentul MSIology, unde a anunţat lansarea unui laptop de gaming puternic, exclusivistul GE76 Raider Dragon Edition Tiamat,...

CES 2021: Acer lansează un Chromebook cu procesor AMD Ryzen

Chromebook Spin 514 nu se va opri însă doar la utilizarea unui procesor de la AMD, ci va avea şi grafică integrată Radeon.

CES 2021: Acer îşi împrospătează gamele de laptop-uri Nitro şi Aspire cu procesoare de la AMD şi plăci NVIDIA

Acer a anunţat astăzi lansarea unor noi notebook-uri de gaming Nitro 5, plus noi notebook-uri din seriile Aspire 5 şi Aspire 7, echipate cu procesoare AMD Ryzen din seria 5000.

Un brand de electrocasnice din Marea Britanie se extinde în România

Morphy Richards, brandul internaţional de electrocasnice pentru casă şi bucătărie din Marea Britanie, a anunţat extinderea în Europa de Est printr-o sucursală dedicată în Bucureşti, România.

CES 2021: Razer a prezentat masca inteligentă cu iluminare RGB şi un scaun de gaming cu ecran OLED integrat

Razer a anunţat două noi concepte în cadrul CES 2021: Project Hazel, cea mai avansată mască din lume, şi Project Brooklyn, un scaun de gaming compact, cu un ecran integrat...

CES 2021: Samsung a prezentat noii săi roboţi meniţi să uşureze activităţile casnice

După ce a prezentat în urmă cu câteva zile noutăţile sale în materie de ecrane, Samsung a pregătit pentru astăzi la CES 2021 o prezentare a roboţilor săi, la care...

CES 2021: HP prezintă noile sale laptop-uri, cu focus pe îmbunătăţirile pentru videoconferinţe

HP a anunţat noi produse la CES, cele mai importante dintre acestea fiind din gamele de laptop-uri, care au primit modele noi sau versiuni actualizate ale unor modele deja existente.

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback