Sambata, 15 August 2020

Gadget

Laptopurile ZenBook Duo (UX481) cu touchscreen şi ScreenPad Plus sunt disponibile în România

ASUS anunţă disponibilitatea în ţara noastră a noii ediţii ZenBook Duo (UX481) cu ecran principal tactil 14 inci, precum şi cu ASUS ScreenPad Plus de 12,6 inci.

Philips lansează un monitor LCD de 27 inci pentru graficieni şi profesioniştii din  domeniul financiar

MMD lansează noul monitor LCD Philips 279C9, cu o diagnonală de 27 inci (68,47 cm), rezoluţie 4K UHD, un design modern şi o experienţă de utilizare bună.

ADATA a lansat două baterii externe cu capacitate mare şi fast charging

ADATA, producător de module DRAM, produse NAND Flash şi accesorii mobile, a anunţat miercuri, 12 august, lansarea powerbank-urilor P20000QCD şi P10000QCD.

Ecranul de 120Hz de pe Note 20 Ultra utilizează rate de refresh variabile

Samsung a prezentat luna aceasta noua linie Galaxy Note formată din modele de vârf ce vin echipate cu ecrane cu frecvența de 120Hz. O rată de refresh mai înaltă înseamnă...

ASUS lansează un smartwatch pe piaţa din România. La ce preţ este disponibil VivoWatch SP

ASUS anunţă lansarea pe piaţa românească a noului VivoWatch SP, un smartwatch ce dispune de o pereche de senzori EKG (Electrocardiogramă) şi FPG (Fotopletismogramă), ce oferă monitorizarea sănătăţii şi a...

Sharp, parteneriat pe distribuţie cu Corner Solutions în România

Sharp Electronics, companie cunoscută la nivel mondial pentru produsele electronice şi soluţiile cu totul unice în categoria lor, îşi consolidează prezenţa pe piaţa românească prin încheierea unui nou parteneriat de...

Xiaomi anunță o premieră mondială. Cât costă televizorul transparent

Xiaomi a celebrat zece ani de la înființare și cu această ocazie a dezvăluit și primul televizor transparent care se va produce în masă.

De ce este Tesla implicată în dezvoltarea unui smartwatch?

Conform unui nou document înaintat Comisiei Federale de Comerţ din Statele Unite, compania lui Elon Musk este implicată în dezvoltarea unui smartwatch.

Mutări la conducerea Sony: o nouă echipă se va ocupa de regiunea Europei Centrale şi de Est

Sony Europe l-a numit pe Lucian Rădulescu în poziţia de Country Head SCSE (Sony Central-Southeast Europe, cu sediul în Budapesta, Ungaria), începând de la 1 iulie 2020.

Computerele cu Windows 10 vor putea utiliza curând aplicaţii Android de pe terminalele smartphone Samsung Galaxy

Microsoft a anunţat miercuri, 5 august, o nouă caracteristică care va permite utilizatorilor să acceseze aplicaţiile Android ale telefonului Galaxy printr-o aplicaţie de Windows.

Una dintre cele mai bune perechi cu noise cancelling de pe piaţă are în sfârşit un succesor: Sony a anunţat WH-1000XM4

Lansarea lui WH-1000XM4 vine la capătul mai multor luni de speculaţii, şi confirmă în mare ceea ce aşteptam - nu sunt schimbări majore, dar sunt binevenite.

Google, prins că trage cu urechea prin intermediul difuzoarelor inteligente

La mai bine de un an de la scandalul privind ascultarea utilizatorilor de către producătorii de difuzoare inteligente, Google este prins, din nou, cu urechea pâlnie.

Galaxy Tab S7 și S7+, însoțitorul perfect pentru muncă, joacă și multe alte activități

La Samsung, inovația a fost întotdeauna ghidată de misiunea noastră de a echipa utilizatorii cu tehnologia de care au nevoie pentru a prospera într-o lume în continuă schimbare. Iar aceasta...

Galaxy Unpacked 2020: Tot ce a anunţat Samsung la evenimentul său dedicat gamei Note

În cadrul evenimentului de astăzi am văzut primele imagini cu noua gamă Note, o nouă pereche de căşti, dar şi o surpriză.

Apple Glasses proiectează informațiile de pe ecranul iPhone pe lentilele ochelarilor

Un concept video prezintă cum ar putea arăta mult așteptatul gadget cu funcții de realitate augmentată, care se va conecta cu nnoul model de iPhone cu 5G.

Pandemia COVID-19 a ajutat piaţa tabletelor să aibă o creştere de 18.6% în trimestrul al doilea

Dacă vânzările de smartphone-uri sunt în cădere liberă, nu acelaşi lucru îl putem spune despre vânzările de tablete. Cererea de tablete a crescut puternic în primul trimestru complet afectat de...

Sony anunţă ce televizoare sunt ”Ready for PlayStation 5”

Sony a anunţat două televizoare, parte a actualei serii BRAVIA, care sunt oficial ”Ready for PlayStation 5”, încercând să facă mai clar consumatorilor ce fel de televizor vei avea nevoie...

UiPath lansează o soluţie de streaming cu care poţi vizita virtual UiPath Immersion Lab

UiPath a anunţat lansarea unei soluţii de streaming care permite clienţilor, potenţialilor clienţi şi partenerilor să exploreze soluţii de automatizare pentru companii, să asiste la demo-uri şi să participe la...

Ce reprezintă standardele utilizării globale a tehnologiei şi de ce avem nevoie de ele

La Huawei Better World Summit 2020, viitorul a fost în prim-plan, alături de tehnologiile cu care va veni şi discuţiile despre implementarea acestora.

Asus a anunţat lansarea noilor Zenbook-uri de 13 şi 14 inci

ASUS anunţă lansarea în România a noii linii de notebook-uri ZenBook, ce cuprinde ZenBook 13 (UX325), ZenBook 14 şi (UX425/UM425).

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback