Duminica, 19 Ianuarie 2020

Gadget

LG ThinQ, maşina de spălat cu inteligenţă artificială, premiată la CES 2020

LG a prezentat la CES 2020 maşina de spălat LG ThinQ cu încărcare frontală, motor Artificial Intelligent Direct Drive (AI DD).

INTERVIU Alexandru Moţoc, director general Harman România:„Prima maşină din lume cu tehnologie 5G are software-ul realizat în România” (partea I)

În prima parte a acestui interviu, examinăm cât de importantă este divizia de telemetri în crearea unei maşini, şi felul în care tehnologia 5G va modifica industria auto globală.

VIDEO Airbus a realizat prima decolare complet automatizată, bazată pe recunoaştere vizuală, a unei aeronave

Airbus a efectuat cu succes prima decolare bazată pe recunoaştere vizuală, complet automatizată, cu un avion de test din familia Airbus, pe aeroportul Toulouse-Blagnac.

Fitbit adaugă posibilitatea de a monitoriza nivelul de oxigen din sânge cu ajutorul smartwatch-ului

Majoritatea smartwatch-urilor Fitbit (Ionic, Versa, Versa 2) au un senzor SpO2, care poate fi folosit pentru monitorizarea oxigenului din sânge, însă până acum era inactiv.

Bose închide toate magazinele fizice din Europa, America de Nord, Japonia şi Australia

Cei de la Bose au motivat decizia prin faptul că majoritatea produselor lor sunt ”cumpărate într-un ritm din ce în ce mai mare prin intermediul magazinelor online”.

Decizia controversată luată de Sony înainte de lansarea consolei PS5

Lumea consolelor și a gaming-ului este uriașă, iar în România crește de la an la an. Astfel, interesul pentru viitorul PS5 devine de asemenea tot mai mare.

Epson EcoTank L3160: Multifuncţionalul care îţi garantează printarea a mii de pagini fără să schimbi cartuşele (TECH REVIEW)

Gama EcoTank de la Epson are un avantaj greu de combătut: îţi garantează printarea a până la 8100 de pagini alb-negru şi 6500 de pagini color fără să fie nevoie...

Cel mai simpatic avion din lume, Beluga XL, a început oficial să zboare

Unul dintre cele mai aşteptate avioane din industria aeronautică, Airbus Beluga XL, a intrat oficial în serviciu, efectuând primul zbor pe 9 ianuarie.

CES 2020: LG a prezentat frigiderele inteligente din gama InstaView cu dozator de gheaţă şi uşă transparentă cu funcţie de tabletă

LG a prezentat la CES cele două frigidere inteligente InstaView: LG InstaView cu tehnologia Craft Ice şi cea de-a doua generaţie a LG InstaView ThinQ. Tehologia LG InstaView permite utilizatorului...

Getac a reînnoit parteneriatul cu BMW pentru furnizarea de laptopuri şi tablete rezistente

Getac a anunţat un parteneriat cu Grupul BMW pentru a furniza dispozitive şi soluţii mobile ultra-rezistente în reţeaua sa globală, pentru o gamă largă de aplicaţii de cercetare şi dezvoltare,...

QNAP şi CAYIN lansează aplicaţia CMS Station pentru o reţea de afişaj digital pe o platformă NAS

QNAP şi CAYIN Technology colaborează pentru a furniza prin serverul NAS noua soluţie inteligentă CAYIN CMS Station pentru o reţea de afişaj digital.

CES 2020: LG a prezentat cele patru niveluri ale experienţei AI – Eficienţă, Personalizare, Raţionament şi Explorare

În cadrul CES 2020, Dr. I.P. Park, preşedinte şi şef tehnologic al LG, a dezvăluit cadrul viitoarei dezvoltări a inteligenţei artificiale (AI), în prezentarea “Niveluri de experienţă: Viitorul AI şi...

Elon Musk: „Maşinile Tesla vor putea vorbi în curând cu oamenii”

Într-o postare pe Twitter, CEO-ul Tesla a anunţat că maşinile companiei vor primi în curând o actualizare care le va permite să vorbească cu pietonii.

Asistentul viitorului, creat de Samsung. Ce poate face robotul Ballie

Samsung a dezvăluit la CES conceptul unui robot cu inteligență artificială. Gândit ca un fel de partener de viață, Ballie este realizat în așa fel încât să ofere oamenilor îngrijire...

A fost inventat primul smartwatch Braille, pentru persoanele cu deficiențe de vedere

Tehnologia de top ajunge, într-un final, și la persoanele cu deficiențe de vedere, iar asta pentru că s-a inventat primul smartwatch care funcționează pe baza alfabetului Braille.

Un şofer de Tesla, acuzat că îşi curăţa dinţii în timp ce maşina mergea pe Autopilot cu 135 de km/h

Bărbatul canadian a fost acuzat de conducere neglijentă, după ce a fost văzut folosind ambele mâini pentru a-şi curăţa dinţii cu aţă dentară, în timp ce se afla la volan.

CES 2020:LG a prezentat noile televizoare Real 8K din 2020, cu AI de ultimă generaţie

LG a prezentat gama sa extinsă de televizoare 8K, în cadrul CES 2020 – opt televizoare, noile modele din clasele de 77 şi 65 de inci alăturându-se deja existentelor ecrane...

CES 2020: Acer lansează notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel şi  staţia ConceptD 700

Acer anunţă la CES 2020 extinderea gamei de dispozitive pentru creatori, ConceptD, cu noi notebook-uri convertibile cu Windows 10 şi o staţia de lucru ConceptD 700.

CES 2020: QNAP a lansat o serie de  soluţii inteligente pentru birouri şi magazine

QNAP a lansat la CES 2020 o gamă de produse şi soluţii inteligente pentru comerţ şi birouri, inclusiv QVR Pro Surveillance, QVR Face Smart Facial Recognition şi QVR Retail Pro...

CES 2020: LG a prezentat noua sa gamă de monitoare „Ultra“ pentru productivitate şi gaming

În segmentul de monitoare premium, modelele LG UltraFine, UltraGear şi UltraWide au fost câştigătoare ale premiului CES Innovation.

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback