Luni, 28 Septembrie 2020

Germania a înregistrat cel mai mare număr de noi infectări cu COVID-19 de la începutul lunii mai

Germania a înregistrat cel mai mare număr de noi infectări cu COVID-19 de la începutul lunii mai

Numărul de cazuri de COVID-19 a crescut cu 1.226, cea mai mare creștere zilnică din nouă mai, potrivit datelor Institutului Robert Koch, bilanțul total al persoanelor care au contractat coronavirusul în Germania de la izbucnirea epidemiei ajungând la 218.519.„Acest lucru este, fără îndoială, foarte îngrijorător”, a declarat ministrul Sănătății german, Jens Spahn, pentru un post de radio local. Oficialul a tras un semnal de alarmă, precizând că oamenii trebuie să rămână precauți pentru a preveni o și mai mare răspândire a virusului.„Vedem acest lucru datorită persoanelor care se întorc din concediu, dar și datorită tuturor tipurilor de petreceri și adunări familiale, având acum focare mai mici și mai mari în multe regiuni, în aproape toate părțile tării”, a subliniat acesta.

Numărul de decese cauzate de COVID-19 a ajuns la 9.207, după ce nouă persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore.

Sursa:

Vezi si alte stiri din International

Stiri asemanatoare:
» |
» |

Alte articole din International

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback