Duminica, 29 Martie 2020

Epidemia de coronavirus a ajuns în aproape 50 de țări, în timp ce China a raportat cel mai mic număr de decese din ultima lună / Premierul australian: Toate informațiile arată că lumea va intra curând în faza de pandemie

China a raportat un număr de cazuri noi de coronavirus ușor crescut față de ziua anterioară (433 față de 406) și 29 de decese, cel mai redus bilanț al morților de după 28 ianuarie, potrivit Reuters. Epidemia continuă, însă, să se răspândească în alte țări. În Coreea de Sud au apărut miercuri 505 de noi infecții, iar Pakistan, Georgia, Norvegia, Macedonia, Grecia, România și Algeria se numără printre țările care au anunțat primele cazuri de coronavirus.
--------------
22:36 Autoritățile din Irlanda de Nord au confirmat primul caz de coronavirus, bilanțul total al cazurilor în Marea Britanie ajungând la 16

21:57 18 noi cazuri de contaminare au fost diagnosticate joi seara în Germania, ceea ce aduce bilanțul total la 4421:12 Numărul de cazuri confirmate în Franța a crescut de la 18 la 38 19:10 Mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost detectate joi în Spania, unde un pacient este în stare "gravă"18.20 Planurile de urgență cu finanțare imediată sunt pregătite pentru a fi folosite în sprijinul țărilor care nu reușesc să facă față în eventualitatea unei pandemii cu noul coronavirus (purtător de cuvânt FMI)

Sursa:

Vezi si alte stiri din International

Alte articole din International

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback