Luni, 21 Septembrie 2020

​Business report: Comuna în care românii au plătit vreme de un deceniu impozit dublu. Puterea pașilor mici, dar ireversibili. Conspirații Corona. Deficit, faliment și șomaj - problemele finalului de an. Luca de Meo, noul şef al Renault a vizitat România

Comuna din România unde oamenii au plătit vreme de un deceniu impozit dublu din batjocura primarilor! ● Deficit uriaș, faliment și șomaj - probleme ale finalului de an ● Ce trebuie să știi dacă ești victima unei hărțuiri la locul de muncă ● Puterea pașilor mici, dar ireversibili ● Anthony Fauci: "Măştile de protecţie nu sunt suficiente, folosiţi vizierele" ● Conspirații Corona ● ​Situatia financiara a romanilor s-a inrautatit ● Luca de Meo, noul şef al Renault, a făcut prima vizită externă în România ● Roubini: Una dintre provocările unei țări ca România este că au plecat "creierele" ● Cea mai mare economie a lumii a intrat oficial în recesiune.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Economie

Alte articole din Economie

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback