Sambata, 16 Ianuarie 2021

Bilanțul global de COVID se apropie de 2 milioane de decese. CARE sunt cele mai afectate țări

Bilanțul global de COVID se apropie de 2 milioane de decese. CARE sunt cele mai afectate țări

Dacă ne referim la Europa, pierderile cele mai mari de vieți omenești asociate SARS-COV-2 le regăsim în Marea Britanie, Italia și Franța, nu foarte departe de cifrele din această țară fiind și Federația Rusă. Mai mult din cei aproape 92,5 milioane de oameni infectați la nivel mondial, deja 66 de milioane au câștigat lupta cu pandemia, ceea ce reprezintă un procent de vindecare de aproximativ 71%. Există și 24 de milioane de cazuri active, cu diferite faze de severitate a bolii.

Mai mult, în topul țărilor care testează incidența coronavirusului, se regăsesc Statele Unite (276 de milioane de teste), India (183 de milioane de teste), China (160 de milioane de teste) și Rusia (94 de milioane de teste). Conform datelor oficiale, în România s-au efectuat, de la apariția pandemiei pe teritoriu national, puțin mai mult de cinci milioane de teste pentru depistarea noului coronavirus.

Sursa:

Vezi si alte stiri din Arte

Alte articole din Arte

Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. Press-Mania.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.
Press-Mania © 2013-2018 Toate drepturile rezervate.

Press-Mania Feedback